Familiaal bemiddelaar Ilona Moureau
Scheidingsconsulente regio Kempen, Limburg en Vlaams-Brabant

Scheidingsconsulente-Limburg-Diest-Scherpenheuvel-Paal-Ilona-MoureauMijn motivatie en visie als scheidingsconsulente
"Celebrate conflict" - Tracht een conflict te zien als de opportuniteit om connecties te verdiepen en te versterken.
In onze samenleving vermijden we graag het woord conflict vanuit de negatieve lading die dit woord voor vele mensen draagt. Doch is het de kunst om het te zien als de mogelijkheid om je band met elkaar te versterken. Want door de echtscheiding stopt jullie band met elkaar als partners, maar niet die als ouders.

Mijn visie
Mijn motivatie haal ik vooral uit het feit dat je mensen helpt in een zeer moeilijke periode in hun leven en het verschil kan maken in de toekomst. Wanneer jullie hebben besloten om te scheiden komt er zeer veel op jullie af. In de eerste plaats is dit een emotionele periode waar ik ruimte wil bieden in de bemiddelingen om deze een plaats te geven. Daarnaast moeten heel veel beslissingen genomen worden, ook over zaken waar jullie misschien nog niet hebben bij stilgestaan. Het is mijn doel om jullie hierin te begeleiden en samen naar oplossingen te zoeken die het best bij jullie en jullie situatie aansluiten. Mijn doel is geslaagd wanneer jullie met een akkoord naar buiten stappen dat ik heb vertaald in een correcte en op jullie afgestemde EOT.

Het scheidingstraject
Het eerste contact is meestal een telefonisch kennismakingsgesprek, een afspraak alleen of een afspraak met u beiden. Wanneer het kan adviseer ik u een afspraak met u beiden. Jullie worden dan samen geïnformeerd en begeleid waardoor de kans op escalaties kleiner wordt. Een eerste afspraak met u beiden verplicht u verder tot niets. Wanneer jullie nadien samen beslissen om jullie scheiding via bemiddeling te laten verlopen, dan volgen er een drietal gesprekken. In vrijwel alle cases is het resultaat een evenwichtige overeenkomst die ingediend wordt bij de familierechtbank.

Afspraak bij u thuis of in mijn kantoor te Scherpenheuvel of Paal, Geel of een andere geschikte vergaderplaats.

Ilona Moureau

Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Diest Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Laakdal Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Molenstede Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Tessenderlo Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Veerle Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Halen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Herk-de-Stad Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Lummen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Paal Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Averbode Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Bekkevoort Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kaggevinne Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Messelbroek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Scherpenheuvel-Zichem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Hoeleden Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kersbeek-Miskom Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kortenaken Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Molenbeek-Wersbeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Waanrode Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Tielt-Winge Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Nieuwrode Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Meensel-Kiezegem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Rillaar Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Langdorp Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Heusden-Zolder Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Houthalen-Helchteren Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kuringen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Zonhoven Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kermt Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Stevoort Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Molenbeek-Wersbeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Beringen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Beverlo Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Ham Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Koersel Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Meerhout Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Olmen

Contacteer Ilona

Ilona Moureau

ScheidingsConsulente & Familiaal bemiddelaar

Regio Paal - Diest - Scherpenheuvel

 

BEL MIJ*

*vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen


Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitswaarborg is een onderdeel en engagement in de dienstenovereenkomst die u met ons aangaat. Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Al onze bemiddelaars zijn ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring.

Wij garanderen:

° 24x7x365 open communicatielijn met onze studiedienst
° Onbeperkt toegang tot ons netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders, psychologen, therapeuten,...
° Gepersonaliseerde, pragmatische en zorgzame aanpak
° Lees meer over onze waarborgen en voordelen

Wanneer u voor ons kiest geeft u uw begeleidingstraject in ervaren, professionele en zorgzame handen.

Dirk Slootmans & Lawrence Steeman I Bestuurders - Pareto Group