Isabelle-Demol-scheidingsconsulent-bemiddelaar-Kortrijk

Scheiden zorgt voor een turbulente periode waarin rationele beslissingen moeten genomen worden net terwijl je emotioneel door een moeilijke periode gaat. Misschien is er rouw om wat verloren ging, woede of angst om nog meer te verliezen, onzekerheid, verwarring, stress, … En toch moet er heel veel gebeuren, er moeten afspraken gelegd worden, moeilijke beslissingen genomen worden, jullie leven moet ontdubbeld worden en het eventuele ouderschap moet geherdefinieerd worden.

Scheiden via een bemiddelaar zorgt ervoor dat jullie met professionele zorg zelf beslissingen kunnen nemen omtrent jullie toekomst en die van de kinderen. Er worden afspraken gemaakt rond de verdeling van de goederen, onroerende goederen, verblijfsregeling voor de kinderen, financiën en alles waar jullie nood aan hebben. We kijken ook samen naar de fiscale impact na de scheiding en hoe je deze best kan optimaliseren.

Ik tracht jullie naar een duurzame en evenwichtige scheidingsovereenkomst te brengen. Dit kan enkel door in dialoog te gaan terwijl dat in deze periode niet evident is. Als bemiddelaar ben ik een neutrale, meerzijdig partijdige derde die jullie de ruimte geeft om zelf tot oplossingen te komen. Ik begeleid jullie doorheen dit traject om tot een goede regeling te komen die werkt voor jullie en de kinderen zodat jullie opnieuw verder kunnen in het leven. Een gezamenlijke overeenkomst biedt de beste garantie op de consequente uitvoering van de gemaakte afspraken.

Isabelle Demol

Afspraak in mijn kantoor te Waregem of een andere geschikte vergaderplaats.

Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Harelbeke Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Deerlijk Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Zwevegem Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Heestert Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Moen Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Otegem Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Anzegem Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Kaster Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Tiegem Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Avelgem Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Kerkhove Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Outrijve Begeleiding bij scheiding - echtscheiding in Waregem


Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitswaarborg is een onderdeel en engagement in de dienstenovereenkomst die u met ons aangaat. Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Al onze bemiddelaars zijn ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring.

Wij garanderen:

° 24x7x365 open communicatielijn met onze studiedienst
° Onbeperkt toegang tot ons netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders, psychologen, therapeuten,...
° Gepersonaliseerde, pragmatische en zorgzame aanpak
° Lees meer over onze waarborgen en voordelen

Wanneer u voor ons kiest geeft u uw begeleidingstraject in ervaren, professionele en zorgzame handen.

Dirk Slootmans & Lawrence Steeman I Bestuurders - Pareto Group

Contacteer Isabelle

Isabelle Demol

Familiaal bemiddelaar | ScheidingsConsulente

Regio Waregem
 

BEL MIJ*

*vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen