Cliënten vertellen

Duizenden koppels deden reeds succesvol beroep op ons.

Wij hielpen hen uit de rechtbank weg te blijven. Hoe zij over onze diensten en ons team denken kan u hier lezen.

CORONA-Afspraken-Scheidingsconsulenten

Onze regionale consulenten blijven voor u bereikbaar. Tijdens de periode waarin de Corona-maatregelen van kracht zijn werken wij met een aangepaste dienstverlening. U contacteert ons voor de eerste keer? U ben reeds cliënt? In beide gevallen kunnen wij u blijven verder helpen.

*Vrijblijvend advies en eerste kennismakingsgesprekken, gezamenlijke besprekingen van lopende trajecten, bemiddelingsgesprekken etc. kunnen worden georganiseerd via telefoon (conferencecall) of via een videocall (Skype, Zoom, Whereby, Facetime,...). Wij kunnen dit voor u mogelijk maken en de gesprekken voeren met één of meerdere deelnemers tegelijk afhankelijk van de invulling van de gewenste dienstverlening.

U kan uw regionale consulent bereiken via ons contactformulier - KLIK HIER

....op voorhand al heel erg bedankt voor alles wat je voor ons doet. Ik zou niet weten hoe ik dit anders moest in orde krijgen. Godzijdank zijn er mensen zoals jullie.

Kelly

Wil je maar even melden dat ik jouw profiel heb doorgegeven. Lijkt me geen gemakkelijke situatie, maar gezien jouw capaciteiten ben ik er van overtuigd dat je onze vrienden ook zal kunnen helpen.

Eddy