Familiaal bemiddelaar Cynthia Nowé

Bemiddeling zit Cynthia Nowé letterlijk in het bloed. Al vele jaren – en lang voordat bemiddeling tot een trend uitgroeide in de juridische wereld -, schoolde zij zich bij met een postacademische opleiding tot erkend bemiddelaar. Als advocate had Cynthia zeer snel in de gaten dat conflicten meestal beter buiten dan binnen de rechtbank kunnen worden opgelost. Bemiddeling leidt tot een menselijke oplossing waarbij alle partijen letterlijk vrede nemen met het eindresultaat. Doorheen de jaren groeide Cynthia uit tot een gerespecteerde en zeer ervaren bemiddelaar die zetelt in verschillende adviescommisies. Ze is ook een veelgevraagd spreker over het thema bemiddeling. Met passie en vuur pleit ze dan voor de talrijke voordelen en mogelijkheden van bemiddeling voor het oplossen van alle mogelijke conflicten.

Het scheidingstraject
Het eerste contact is meestal een telefonisch kennismakingsgesprek, een afspraak alleen of een afspraak met u beiden. Wanneer het kan adviseer ik u een afspraak met u beiden. Jullie worden dan samen geïnformeerd en begeleid waardoor de kans op escalaties kleiner wordt. Een eerste afspraak met u beiden verplicht u verder tot niets. Wanneer jullie nadien samen beslissen om het scheidingstraject via bemiddeling te laten verlopen, dan volgen er een drietal gesprekken. In vrijwel alle cases is het resultaat een evenwichtige overeenkomst die ingediend wordt bij de familierechtbank.

Cynthia Nowé

Afspraak in mijn kantoor te Dworp.

Scheidingsbemiddelaar in Herne Scheidingsbemiddelaar in Sint-Pieters-Kapelle Scheidingsbemiddelaar in Bever Scheidingsbemiddelaar in Halle Scheidingsbemiddelaar in Buizingen Scheidingsbemiddelaar in Lembeek Scheidingsbemiddelaar in Ukkel Scheidingsbemiddelaar in Vorst Scheidingsbemiddelaar in Sint-Pieters-Leeuw Scheidingsbemiddelaar in Ruisbroek Scheidingsbemiddelaar in Vlezenbeek Scheidingsbemiddelaar in Drogenbos Scheidingsbemiddelaar in Lot Scheidingsbemiddelaar in Lennik Scheidingsbemiddelaar in Linkebeek Scheidingsbemiddelaar in Sint-Genesius-Rode Scheidingsbemiddelaar in Beersel Scheidingsbemiddelaar in Alsemberg Scheidingsbemiddelaar in Dworp Scheidingsbemiddelaar in Huizingen Scheidingsbemiddelaar in Pepingen Scheidingsbemiddelaar in Elingen Scheidingsbemiddelaar in Beert Scheidingsbemiddelaar in Bellingen Scheidingsbemiddelaar in Gooik Scheidingsbemiddelaar in Rebecq Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Herne Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Pieters-Kapelle Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Bever Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Halle Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Buizingen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Lembeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Ukkel Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Vorst Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Pieters-Leeuw Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Ruisbroek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Vlezenbeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Drogenbos Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Lot Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Lennik Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Linkebeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Genesius-Rode Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Beersel Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Alsemberg Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Dworp Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Huizingen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Pepingen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Elingen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Beert Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Bellingen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Gooik Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Rebecq


Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitswaarborg is een onderdeel en engagement in de dienstenovereenkomst die u met ons aangaat. Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Al onze bemiddelaars zijn ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring.

Wij garanderen:

° 24x7x365 open communicatielijn met onze studiedienst
° Onbeperkt toegang tot ons netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders, psychologen, therapeuten,...
° Gepersonaliseerde, pragmatische en zorgzame aanpak
° Lees meer over onze waarborgen en voordelen

Wanneer u voor ons kiest geeft u uw begeleidingstraject in ervaren, professionele en zorgzame handen.

Dirk Slootmans & Lawrence Steeman I Bestuurders - Pareto Group

Contacteer Cynthia

Cynthia Nowé

Familiaal bemiddelaar I ScheidingsConsulente

Regio Brussel - Halle - Lennik 
  

BEL MIJ*

*vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen