Familiaal bemiddelaar Dirk Slootmans

Beste bezoeker,

In 2007 heb ik samen met Lawrence Steeman de Pareto Group opgericht. Het doel was, en is nog steeds, mensen te begeleiden tijdens een scheidingstraject om zo op een serene manier tot een scheidingsovereenkomst te komen. De dienstverlening is inmiddels uitgebreid naar het opstellen van ouderschapsovereenkomsten, relatiebemiddeling voor de scheiding >, het coachen van plusouders >, het digitaal opmaken van de scheidingsovereenkomst of ouderschapsovereenkomst >, enz.

Al deze diensten worden aangeboden door professionals in hun vakgebied die constant begeleid en verder opgeleid worden zodanig dat ze u de beste service kunnen verlenen.

Ook streven we in onze organisatie naar een hoog kwaliteitsniveau dat continue gemeten wordt. Vanaf het moment dat wij u kennen (u laat een emailadres achter op onze website) tot dat onze dienstverlening afgelopen is, zal u op geregelde tijdstippen van ons de vraag krijgen of u tevreden bent met onze dienstverlening. Is dit niet zo dan zullen wij er alles aan doen om dit goed te maken en leren we er iets uit als organisatie.

Wat maakt ons verder nog specifiek?

 • Wij bieden u een vaste prijs voor het ganse traject en dit na het eerste gesprek. U weet dus wat het gaat kosten zodanig dat die onzekerheid alvast wegvalt.
 • Wij bieden u de garantie dat uw overeenkomst (echtscheiding of ouderschap) aanvaard wordt door de rechtbank (1). Is dit niet het geval dan betalen wij u integraal terug.

Sinds 2007 hebben wij duizenden mensen begeleid in hun traject. Duizenden dossiers werden ingediend bij de rechtbank. Als u een regionale consulent contacteert weet u dat u in goede handen bent. Laat dit voor u een geruststelling zijn in turbulente tijden.

Bedankt alvast voor uw vertrouwen,

Dirk Slootmans - Bestuurder

(1) Wij stellen de overeenkomst op en u zorgt voor de benodigde attesten/akten (geboorte, huwelijk, woonst). Indien de rechtbank aanpassingen vraagt dan passen wij de overeenkomst aan totdat deze aanvaard wordt.

Contact

Dirk Slootmans

Mede-oprichter Pareto Group
Familiaal bemiddelaar I ScheidingsConsulent

Voor een afspraak of een gepersonaliseerd advies contacteer hieronder een van mijn collega's op basis van uw postcode.


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen