Scheidingsconsulente Eddy Van DaeleHet beëindigen van een relatie betekent voor de meeste mensen meteen ook het begin van een periode vol vragen, zorgen, onzekerheid, enzovoort…
Je gaat emotioneel door een moeilijke periode. Net nu moeten heel belangrijke beslissingen genomen worden. Hoe kom je tot een goede verblijfsregeling voor de kinderen? Wat zal er met de woning gebeuren? Hoe zit dat met de afbetaling van leningen? Wat zal de fiscale impact van de scheiding zijn? En zo zijn er nog tal van vragen waar je niet onmiddellijk weg mee weet?
Je kan dit alles maar op een duurzame manier regelen door het samen met je ex-partner te bespreken. Maar de nakende scheiding zorgt er vaak voor dat praten niet altijd evident is.

Mijn visie als bemiddelaar
In die periode kan ik als familiaal bemiddelaar en scheidingsconsulent voor beiden een grote meerwaarde bieden. Ik werk even hard voor jullie alle twee. We zoeken samen naar de beste manier om al jullie bezorgdheden in kaart te brengen. Eén voor één ruimen we de hinderpalen op zodat we tot een regeling komen die voor beiden correct en comfortabel aanvoelt. Ik begeleid jullie stap voor stap doorheen dit hele traject. Een goede regeling is de beste garantie om opnieuw verder te kunnen in het leven.

Het scheidingstraject
Het eerste contact is meestal een telefonisch kennismakingsgesprek, een afspraak alleen of een afspraak met u beiden. Wanneer het kan adviseer ik u een afspraak met u beiden. Jullie worden dan samen geïnformeerd en begeleid waardoor de kans op escalaties kleiner wordt. Een eerste afspraak met u beiden verplicht u verder tot niets. Wanneer jullie nadien samen beslissen om het scheidingstraject via bemiddeling te laten verlopen, dan volgen er een drietal gesprekken. In vrijwel alle trajecten is het resultaat een evenwichtige overeenkomst die ingediend wordt bij de familierechtbank.

U gaat scheiden, denkt aan scheiden of wenst een bestaande ouderschapsovereenkomst aan te passen?
Graag begeleid ik u als bemiddelaar in de regio Zottegem, Geraardsbergen, Brakel, Ninove....
De gepaste informatie en gepersonaliseerd advies helpt u en kan veel leed naar de toekomst voorkomen.

Eddy Van Daele

Afspraak in mijn kantoor te Geraardsbergen, Gent of Bredene of een andere geschikte vergaderplaats.

Scheidingsbemiddelaar in Sint-Pieters-Kapelle Scheidingsbemiddelaar in Bever Scheidingsbemiddelaar in Galmaarden Scheidingsbemiddelaar in Ninove Scheidingsbemiddelaar in Geraardsbergen Scheidingsbemiddelaar in Grimminge Scheidingsbemiddelaar in Sint-Lievens-Houtem Scheidingsbemiddelaar in Letterhoutem Scheidingsbemiddelaar in Herzele Scheidingsbemiddelaar in Ressegem Scheidingsbemiddelaar in Borsbeke Scheidingsbemiddelaar in Lierde Scheidingsbemiddelaar in Hemelveerdegem Scheidingsbemiddelaar in Sint-Martens-Lierde Scheidingsbemiddelaar in Zottegem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Pieters-Kapelle Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Bever Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Galmaarden Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Ninove Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Geraardsbergen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Grimminge Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Lievens-Houtem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Letterhoutem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Herzele Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Ressegem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Borsbeke Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Lierde Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Hemelveerdegem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Martens-Lierde Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Zottegem Scheidingsbemiddelaar in Sint-Pieters-Kapelle Scheidingsbemiddelaar in Bever Scheidingsbemiddelaar in Galmaarden Scheidingsbemiddelaar in Ninove Scheidingsbemiddelaar in Geraardsbergen Scheidingsbemiddelaar in Grimminge Scheidingsbemiddelaar in Sint-Lievens-Houtem Scheidingsbemiddelaar in Letterhoutem Scheidingsbemiddelaar in Herzele Scheidingsbemiddelaar in Ressegem Scheidingsbemiddelaar in Borsbeke Scheidingsbemiddelaar in Lierde Scheidingsbemiddelaar in Hemelveerdegem Scheidingsbemiddelaar in Sint-Martens-Lierde Scheidingsbemiddelaar in ZottegemScheidingsbemiddelaar in Sint-Pieters-Kapelle


Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitswaarborg is een onderdeel en engagement in de dienstenovereenkomst die u met ons aangaat. Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Al onze bemiddelaars zijn ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring.

Wij garanderen:

° 24x7x365 open communicatielijn met onze studiedienst
° Onbeperkt toegang tot ons netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders, psychologen, therapeuten,...
° Gepersonaliseerde, pragmatische en zorgzame aanpak
° Lees meer over onze waarborgen en voordelen

Wanneer u voor ons kiest geeft u uw begeleidingstraject in ervaren, professionele en zorgzame handen.

Dirk Slootmans & Lawrence Steeman I Bestuurders - Pareto Group

Contacteer Eddy

Eddy Van Daele

Scheidingsconsulent & Familiaal bemiddelaar 

 Kantoor in Geraardsbergen - Gent - Bredene

 

BEL MIJ*

*vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen