Scheidingsconsulente Lore VerhelstMijn motivatie en visie als scheidingsbemiddelaar

Een scheiding betekent een moment van onzekerheid. Op dat moment nemen emoties vaak de bovenhand waardoor communicatie, laat staan duidelijke afspraken maken, moeilijk wordt. Wanneer er niet meer kan gepraat worden, volgt een procedure via de rechtbank. Niemand heeft hier ooit een goed gevoel bij. De beslissingen worden opgelegd en niet overlegd. Hierdoor blijft vaak een wrang gevoel achter bij de beiden.

Visie als bemiddelaar

Via scheidingsbemiddeling wil ik het communicatieproces begeleiden. Zo kan men tot afspraken komen waar beiden zich kunnen in vinden. Er wordt samen overlegd en er wordt samen naar een gezamelijk akkoord gewerkt. Niets wordt van buitenaf beslist. De vele vragen aan het begin van een scheiding worden stap voor stap overlopen zodat beide partners met gerust gemoed het traject kunnen doorlopen. Op deze manier kan constructief gewerkt worden en blijft de dialoog open. Aan de hand van een scheidingsbemiddelingtraject kan alles worden afgerond op een, voor beiden, aanvaardbare manier.

Het scheidingstraject
Het eerste contact is meestal een telefonisch kennismakingsgesprek, een afspraak alleen of een afspraak met u beiden. Wanneer het kan adviseer ik u een afspraak met u beiden. Jullie worden dan samen geïnformeerd en begeleid waardoor de kans op escalaties kleiner wordt. Een eerste afspraak met u beiden verplicht u verder tot niets. Wanneer jullie nadien samen beslissen om het scheidingstraject via bemiddeling te laten verlopen, dan volgen er een drietal gesprekken. In vrijwel alle cases is het resultaat een evenwichtige overeenkomst die ingediend wordt bij de familierechtbank.

U gaat scheiden, denkt aan scheiden of wenst een bestaande ouderschapsovereenkomst aan te passen?
Graag begeleid ik u als bemiddelaar in regio de rond Oostende, Nieuwpoort, Knokke, ....
De gepaste informatie en gepersonaliseerd advies helpt u en kan veel leed naar de toekomst voorkomen.

Lore Verhelst

Afspraak in mijn kantoor te Oostende of een andere geschikte vergaderplaats.

Scheidingsbemiddelaar in Koksijde Scheidingsbemiddelaar in De Panne Scheidingsbemiddelaar in Houthulst Scheidingsbemiddelaar in Veurne Scheidingsbemiddelaar in Nieuwpoort Scheidingsbemiddelaar in Diksmuide Scheidingsbemiddelaar in Jabbeke Scheidingsbemiddelaar in Ichtegem Scheidingsbemiddelaar in Gistel Scheidingsbemiddelaar in Oudenburg Scheidingsbemiddelaar in Bredene Scheidingsbemiddelaar in Lombardsijde Scheidingsbemiddelaar in Mannekensvere Scheidingsbemiddelaar in Leffinge Scheidingsbemiddelaar in Wilskerke Scheidingsbemiddelaar in Middelkerke Scheidingsbemiddelaar in Vlissegem Scheidingsbemiddelaar in De Haan Scheidingsbemiddelaar in Oostende Scheidingsbemiddelaar in Dudzele Scheidingsbemiddelaar in Zuienkerke Scheidingsbemiddelaar in Blankenberge Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Koksijde Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in De Panne Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Houthulst Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Veurne Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Nieuwpoort Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Diksmuide Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Jabbeke Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Ichtegem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Gistel Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Oudenburg Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Bredene Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Lombardsijde Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Mannekensvere Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Leffinge Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Wilskerke Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Middelkerke Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Vlissegem Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in De Haan Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Oostende Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Dudzele Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Zuienkerke Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in BlankenbergeScheidingsbemiddelaar in Koksijde


Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitswaarborg is een onderdeel en engagement in de dienstenovereenkomst die u met ons aangaat. Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Al onze bemiddelaars zijn ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring.

Wij garanderen:

° 24x7x365 open communicatielijn met onze studiedienst
° Onbeperkt toegang tot ons netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders, psychologen, therapeuten,...
° Gepersonaliseerde, pragmatische en zorgzame aanpak
° Lees meer over onze waarborgen en voordelen

Wanneer u voor ons kiest geeft u uw begeleidingstraject in ervaren, professionele en zorgzame handen.

Dirk Slootmans & Lawrence Steeman I Bestuurders - Pareto Group

Contacteer Lore

Lore Verhelst

ScheidingsConsulente & Familiaal bemiddelaar

Regio Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, De Haan, Blankenberge, Knokke

 

BEL MIJ*

*vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen