Familiaal bemiddelaar Nathalie Borremans

Mijn motivatie en visie als scheidingsbemiddelaar
In familiale geschillen weet je vaak niet waar je juist moet starten, waarover er allemaal regelingen moeten worden getroffen of hoe je met elkaar over dit alles dient te praten. Ik probeer jullie belangen te herkennen en te verwoorden om zo samen op weg te gaan naar een oplossing op maat. Mijn jarenlange ervaring in het familierecht in de brede zin van het woord zal jullie helpen bij het zoeken naar oplossingen in de meest diverse familiale geschillen. De bedoeling is samen met jullie op zoek te gaan naar oplossingen en jullie te ontzorgen, zodat jullie kunnen focussen op het emotionele, waarbij ik de juridische uitwerking van de regeling op mij neem.

Het scheidingstraject
Het eerste contact is meestal een telefonisch kennismakingsgesprek, een afspraak alleen of een afspraak met u beiden. Indien het kan adviseer ik u een afspraak met u beiden. Jullie worden dan samen geïnformeerd en begeleid. Een eerste afspraak met u beiden verplicht jullie verder tot niets. Wanneer jullie nadien samen beslissen om het scheidingstraject via bemiddeling te laten verlopen, dan volgen er een aantal vervolg gesprekken afhankelijk van jullie noden en afhankelijk van hoeveel zaken er dienen geregeld te worden.

Nathalie Borremans

Afspraak in mijn kantoor te Mechelen.

Scheidingsbemiddelaar in Duffel Scheidingsbemiddelaar in Rumst Scheidingsbemiddelaar in Boom Scheidingsbemiddelaar in Sint-Katelijne-Waver Scheidingsbemiddelaar in Boortmeerbeek Scheidingsbemiddelaar in Hever Scheidingsbemiddelaar in Putte Scheidingsbemiddelaar in Bonheiden Scheidingsbemiddelaar in Onze-Lieve-Vrouw-Waver Scheidingsbemiddelaar in Kapelle-op-den-Bos Scheidingsbemiddelaar in Heffen Scheidingsbemiddelaar in Hombeek Scheidingsbemiddelaar in Muizen Scheidingsbemiddelaar in Kampenhout Scheidingsbemiddelaar in Zemst Scheidingsbemiddelaar in Hofstade Scheidingsbemiddelaar in Elewijt Scheidingsbemiddelaar in Willebroek Scheidingsbemiddelaar in Mechelen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Duffel Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Rumst Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Boom Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Sint-Katelijne-Waver Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Boortmeerbeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Hever Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Putte Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Bonheiden Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Onze-Lieve-Vrouw-Waver Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kapelle-op-den-Bos Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Heffen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Hombeek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Muizen Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Kampenhout Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Zemst Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Hofstade Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Elewijt Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in Willebroek Bemiddeling bij scheiding - echtscheiding in MechelenScheidingsbemiddelaar in DuffelScheidingsbemiddelaar in Duffel

Contacteer Nathalie

Nathalie Borremans

Familiaal bemiddelaar I ScheidingsConsulente

 Regio Mechelen
 

BEL MIJ*

*vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek


ScheidingsConsulenten

Ons aanbod:

 • Eén contactpersoon
 • Persoonlijke begeleiding, info & advies
 • Begeleiding door ervaren consulenten
 • Vaste prijs voor het ganse traject >>
 • Kennis en ervaring
  - gecentraliseerde kennisdatabank
  - toegang tot een netwerk van specialisten
  - gestructureerde & pragmatische aanpak
 • Professionele rekenmodellen ter ondersteuning
  - kosten en onderhoudsbijdrage kinderen >>
  - vereffening en verdeling woning >>
 • Gratis voorbereiding
  - scheidingsovereenkomst >>
  - ouderschapsovereenkomst >>

De ScheidingsConsulenten, sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddeling in Vlaanderen


Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitswaarborg is een onderdeel en engagement in de dienstenovereenkomst die u met ons aangaat. Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Al onze bemiddelaars zijn ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring.

Wij garanderen:

° 24x7x365 open communicatielijn met onze studiedienst
° Onbeperkt toegang tot ons netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders, psychologen, therapeuten,...
° Gepersonaliseerde, pragmatische en zorgzame aanpak
° Lees meer over onze waarborgen en voordelen

Wanneer u voor ons kiest geeft u uw begeleidingstraject in ervaren, professionele en zorgzame handen.

Dirk Slootmans & Lawrence Steeman I Bestuurders - Pareto Group