Fiscale impact kinderen na scheiding

CORONA-Afspraken-Scheidingsconsulenten

Onze regionale consulenten blijven voor u bereikbaar. Tijdens de periode waarin de Corona-maatregelen van kracht zijn werken wij met een aangepaste dienstverlening. U contacteert ons voor de eerste keer? U ben reeds cliënt? In beide gevallen kunnen wij u blijven verder helpen.

*Vrijblijvend advies en eerste kennismakingsgesprekken, gezamenlijke besprekingen van lopende trajecten, bemiddelingsgesprekken etc. kunnen worden georganiseerd via telefoon (conferencecall) of via een videocall (Skype, Zoom, Whereby, Facetime,...). Wij kunnen dit voor u mogelijk maken en de gesprekken voeren met één of meerdere deelnemers tegelijk afhankelijk van de invulling van de gewenste dienstverlening.

U kan uw regionale consulent bereiken via ons contactformulier - KLIK HIER

Fiscaal voordeel kinderen ten laste / onderhoudsgeld


Problemen met onderhoudsbijdragen?

Heeft u te maken met achterstallige onderhoudsbijdragen? De indexering van het onderhoudsbedrag heeft al enige tijd niet plaatsgevonden? De onderhoudsbijdrage werd niet aangepast aan de gewijzigde omstandigheden? Indien u er beiden wil over praten dan raden wij u aan een bemiddelaar te contacteren. Wanneer dit niet gaat neem dan contact met een advocaat familierecht.


Problemen in nieuw samengesteld gezin?

Bij de start van de nieuwe relatie zijn beide partners enthousiast en ze denken dat het bij hen wel zal lukken, dat zij vanuit hun liefde voor elkaar de wereld aankunnen. Maar al snel krijgen ze met de onvoorziene stoorzenders te maken. Plusouders doen hun best, maar voelen zich in vele gevallen niet begrepen. Lees meer over de hulp die plusouderconsulenten u kunnen bieden.


Online voorbereiding ouderschapsovereenkomst

Alle afspraken die u moet maken in het kader van een scheiding / echtscheiding kunt u online voorbereiden. Open hier de gratis online voorbereiding (website Pareto Group)

Bent u professioneel dienstverlener?
Bekijk ons aanbod voor professionelen hier