Contactformulier - pers

WAAR WE AL AAN MEEWERKTEN

  • Flair - interview met familiaal bemiddelaar Natalie Brys
  • Radio 1 - "Vandaag" Scheidingsakkoord voor het huwelijk
  • De Bond - Krant van de Gezinsbond (oplage 350.000) - Duiding rond bemiddeling bij scheiding en relatieproblemen.
  • Eén - Voor hetzelfde geld- Consumentenprogramma (900.000 kijkers) - Duiding rond de kostprijs van een echtscheiding - meer info
  • De Bond - Krant van de Gezinsbond (oplage 350.000) - Ruis op de communicatie meer info
  • Libelle- Blijven communiceren na de scheiding - meer info

WAAR WE GRAAG AAN MEEWERKEN

Wanneer u ons wenst te contacteren voor een bijdrage aan uw artikel, interview, radio item, TV programma,... dan verlenen wij zeer graag onze medewerking. Onze zaakvoerders Lawrence Steeman en Dirk Slootmans of onze regionale bemiddelaars geven graag duiding bij hun praktijkervaring met de thema's echtscheiding, kinderen in echtscheiding, relatiebemiddeling, het ouderschapsplan, bemiddeling etc. Er staat een team van mannen en vrouwen, jong en niet zo jong meer, allen met jaren praktijkervaring klaar om u te informeren en mee te werken aan uw stuk of item. De afgelopen jaren verzamelden wij collectief honderden mooie verhalen, schrijnende taferelen, grappige anekdotes en verslagen van veelal moeizaam tot stand gekomen scheidingsregelingen. Contacteer ons en we vertellen er u graag meer over. Wij respecteren onze beroepsethiek en vertellen verhalen uit de praktijk uitsluitend aan de hand van fictieve namen van betrokkenen. 

WAT WE NIET KUNNEN DOEN

Heel regelmatig krijgen wij van journalisten of researchers van productiehuizen de vraag om cliënten van onze organisatie aan hen door te verwijzen. Het betreft dan vaak een vraag tot medewerking van de cliënten aan een artikel of TV programma. Op dit type verzoek kunnen wij niet ingaan. Met ieder koppel dat wij begeleiden onderschrijven wij een bemiddelingsprotocol dat uiterste geheimhouding en discretie garandeert. Wij engageren ons daarbij ook om onze cliënten niet te bevragen tijdens een lopend traject noch hen verder te contacteren na afloop van het begeleidingstraject. Zij hebben dan alle tijd en energie nodig om ieder individueel hun nieuwe toekomst uit te bouwen. Dank u voor uw begrip.