Advocataat Kempenaers Antwerpen
Bijstand voor, tijdens en na een scheiding

Een persoonlijke aanpak  Op gedreven wijze, neem ik graag uw dossier ter harte. Ik ben een ondernemende advocate met tien jaar ervaring, die u vol overtuiging verder wil helpen met uw juridische vragen en problemen. 

Het is belangrijk voor mij dat een dossier op mensenmaat wordt behandeld. Ik hou rekening met uw wensen, zodat u zich steeds kan vinden in de wijze waarop de procedure gevoerd wordt. Met een nuchtere kijk op de zaak, tracht ik elk dossier zo vlot en integer mogelijk af te handelen. 

Het juridisch taalgebruik is vaak zeer specifiek, maar ik zal er steeds naar streven dat u alles goed begrijpt. Duidelijke, vlotte en open communicatie tussen ons beiden is dan ook essentieel. U kan mij rechtstreeks contacteren zonder tussenkomst van een secretariaat. Ik kan u verder helpen in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Neem contact op voor juridisch advies en / of een afspraak. Ik help u graag verder.
Advocaat Marjo Kempenaers
Advocatenkantoor Marjo Kempenaers - Balie Antwerpen

Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Deurne Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Wijnegem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Borgerhout Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Borsbeek Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Wommelgem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Merksem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Broechem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Boechout Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Vremde Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Hove Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Lint Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Kontich Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Berchem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Wilrijk Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Hemiksem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Schelle Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Aartselaar Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Mortsel Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Edegem Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Hoboken Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Reet Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Niel Uw advocaat bij scheiding / echtscheiding in BoomUw advocaat bij scheiding / echtscheiding in AntwerpenUw advocaat bij scheiding / echtscheiding in Antwerpen

 

 • Kwaliteit leveren is een must 
 • De wetgeving wijzigt voortdurend. Op regelmatige tijdstippen volg ik bijscholingen in verschillende rechtstakken, zodat ik u steeds up-to-date advies kan geven. Ik kan de nodige creativiteit aan de dag leggen met als doel een pasklare oplossing te vinden voor uw probleem. Ik help u graag verder in het familierecht, jeugdrecht, verkeersrecht en huurrecht Mijn voorliefde gaat uit naar het familierecht. Iemand bijstaan bij bv. een echtscheiding, is immers zo veel meer dan een dossier op papier behandelen. Het persoonlijke contact en de zoektocht naar goede en rechtvaardige oplossingen – zeker wanneer er kinderen zijn - maakt het boeiend. Ik volgde eveneens de opleiding notariaat en legde mij ook toe op het jeugdrecht. Minderjarigen kunnen in tijden van nood bij mij terecht. Ook in het verkeersrecht en huurrecht heb ik mij verder ontplooid en expertise opgebouwd.  
 • Specialisaties (voor andere specialisaties - klik hier)
 • - Advocaat jeugdrecht balie Antwerpen
  - Advocaat familierecht balie Antwerpen
  - Advocaat verkeersrecht balie Antwerpen
  - Advocaat huurrecht balie Antwerpen
 • Pro-deoadvocaat 
 • Bijstand verlenen in het kader van de juridische tweedelijnsbijstand doe ik uit overtuiging, niet uit noodzaak. Ik ben aangesloten bij het bureau voor juridische bijstand, wat betekent dat het bespreekbaar is een dossier pro deo te behandelen. Pro deo of niet, ik zal uw belangen steeds met dezelfde expertise en toewijding verdedigen.  
 • Ligging 
 • Het kantoor bevindt zich aan de ring van Antwerpen, vlakbij de op- en afrit van Borgerhout. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar, zodat dit alvast geen extra zorg hoeft te zijn. Er is veel openbaar vervoer in de omgeving, zowel tram- als bushaltes zijn er in een straal van 50m. Op een kwartiertje wandelen bevindt zich het station van Berchem. Ook voor rolstoelpatiënten is het kantoor vlot toegankelijk.

 

Neem vrijblijvend contact met
Mr. Marjo Kempenaers

Onafhankelijkheidsprincipe

De advocaten die op deze website hun diensten adverteren werken geheel onafhankelijk. 

Alle Vlaamse advocaten zijn lid van een balie (Orde van Advocaten) vertegenwoordigd door de Orde van Vlaamse Balies (OVB).
Zij werken volgens de bepalingen in de Codex Deontologie voor Advocaten - download.